Dimarts, 2 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
El nou aparcament, ja acabat

Finalitzades les obres de l’aparcament de la zona esportiva

El pàrquing, que va entrar en funcionament dissabte, té 216 places i és gratuït per als veïns de la vila.

El nou aparcament, ja acabat

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Ja han acabat les obres de millora de l’aparcament situat al carrer Senyora de Rossell, entre la Piscina de Lloret i el pavelló del Molí. El pàrquing, que va entrar en funcionament dissabte, és gratuït per als veïns de la vila.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que primer es va enderrocar les instal·lacions que hi havia en aquesta zona i va quedar un descampat de sorra; ara s’ha asfaltat i ordenat per poder oferir 216 places d’aparcament.

Tot i que encara queden petits detalls que han d’enllestir-se les properes setmanes, el gruix important de la remodelació ja està acabat. El cost aproximat ha estat de 200.000 euros. A banda de l’asfaltatge, també s’hi han fet altres accions com l’enllumenat de la zona, la pintura de les places i altres aspectes relacionats amb el clavegueram.

De moment, el pàrquing està obert a tothom, malgrat que la idea és trobar la manera de gestionar-lo perquè sigui rotatiu i, fins i tot, podria ser que els visitants haguessin de pagar. Això sí, el regidor assegura que els veïns de Lloret sempre podran deixar-hi el cotxe gratuïtament.

La previsió era que les obres estiguessin enllestides abans, però, com la majoria de coses, la pandèmia les va retardar. Amb aquest pàrquing, es complementen les instal·lacions de la piscina municipal i les pistes de tennis i pàdel.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica