24.4 C
Lloret de Mar
El nou aparcament, ja acabat

Finalitzades les obres de l’aparcament de la zona esportiva

El pàrquing, que va entrar en funcionament dissabte, té 216 places i és gratuït per als veïns de la vila.

El nou aparcament, ja acabat

Darreres Notícies

Ja han acabat les obres de millora de l’aparcament situat al carrer Senyora de Rossell, entre la Piscina de Lloret i el pavelló del Molí. El pàrquing, que va entrar en funcionament dissabte, és gratuït per als veïns de la vila.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que primer es va enderrocar les instal·lacions que hi havia en aquesta zona i va quedar un descampat de sorra; ara s’ha asfaltat i ordenat per poder oferir 216 places d’aparcament.

Tot i que encara queden petits detalls que han d’enllestir-se les properes setmanes, el gruix important de la remodelació ja està acabat. El cost aproximat ha estat de 200.000 euros. A banda de l’asfaltatge, també s’hi han fet altres accions com l’enllumenat de la zona, la pintura de les places i altres aspectes relacionats amb el clavegueram.

De moment, el pàrquing està obert a tothom, malgrat que la idea és trobar la manera de gestionar-lo perquè sigui rotatiu i, fins i tot, podria ser que els visitants haguessin de pagar. Això sí, el regidor assegura que els veïns de Lloret sempre podran deixar-hi el cotxe gratuïtament.

La previsió era que les obres estiguessin enllestides abans, però, com la majoria de coses, la pandèmia les va retardar. Amb aquest pàrquing, es complementen les instal·lacions de la piscina municipal i les pistes de tennis i pàdel.

spot_img

El + Vist