19.8 C
Blanes
L'equip aleví de natació artística (Club Natació Calella)

Fita històrica de quatre lloretenques amb la secció artística del Club Natació Calella

Són Ivet Estanyol, Mar Fontalba, Carla Alcover i Diana López, que aquesta temporada han aconseguit la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de rutines combinades.

L'equip aleví de natació artística (Club Natació Calella)

Darreres Notícies

Ivet Estanyol, Mar Fontalba, Carla Alcover i Diana López  són quatre nenes de Lloret que formen part de l’equip aleví de natació artística del Club Natació Calella, amb el qual aquesta temporada han aconseguit la medalla de bronze als Campionats de Catalunya de rutines combinades.

Una de les seves entrenadores, Miriam Llovet, assenyala que aquesta fita va ser històrica, ja que mai havien aconseguit arribar al podi amb les alevines en aquesta categoria, la Primera Divisió.

circo de las estrellas

Sobre les quatre lloretenques, Miriam Llovet remarca que han aportat uns valors molt bons a l’equip.

“Ens han aportat molts valors, són nenes amb molt sentiment de treball i ja es pot veure la seva constància i sacrifici venint de Lloret a Calella”

Miriam Llovet

Les nenes tenen entre 10 i 12 anys i segueixen unes rutines molt estrictes d’entrenament, cinc dies a la setmana, una mitjana de tres o quatre hores. Les sessions són molt variades.

“És molt exigent, però a la vegada ho gaudim moltíssim, en cap moment no hi ha una pausa d’avorriment, i l’esforç es veu recompensat”

Miriam Llovet

Les quatre nenes formaven part de la secció d’artística del Club Natació Lloret. Recordem que l’entitat no ha pogut seguir endavant amb el projecte per les dificultats a l’hora d’aconseguir entrenadores qualificades. Per aquest motiu, les quatre joves formen part ara del Club Natació Calella, amb les entrenadores Miriam Llovet i Mónica Maldonado.

A l’entitat calellenca, hi ha set nenes més que provenen de Lloret i que són infantils i competeixen en la categoria de Copa Catalana.

La quarantena de nedadores de la secció artística del Club Natació Calella participaran aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya, que es disputa a Tarragona i competiran en totes les modalitats. De cara al juliol, del 6 al 9, es disputarà el Campionat d’Espanya a Saragossa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist