28 C
Lloret de Mar
Els components de la cobla, en la temporada 2016-2017

La Flama de Farners ofereix l’audició de sardanes d’aquest dissabte, a la plaça de la Vila

El repertori, format per dues peces de concert i cinc de ball -com és habitual-, comença a les 22 hores.

Els components de la cobla, en la temporada 2016-2017

Darreres Notícies

L’audició de sardanes d’aquest dissabte -en plena festa major de Santa Cristina- anirà a càrrec de la cobla Flama de Farners.

- Publicitat -

Un dels components, Lluís Coll, explica que “a Lloret hi venim diverses vegades al llarg de l’any, com al 50è aniversari de l’aplec, però a l’estiu ens agrada venir perquè el públic, a més de ballar, pot escoltar i veure la qualitat musical de les sardanes“.

Com és habitual, la cobla interpretarà dues peces de concert: Recordant al mestre Fontàs de Marc Timón i L’anell de prometatge de Vicenç Bou. Tot seguit arribaran les sardanes de ball amb: Terrasserrat de Jordi Molina, Si encara hi fossis de Ferran Carballido, A Pep i Núria de Ricard Viladesau, Aplec SPR 2013 de Carles Santiago, i En Manel i la Teia de Josep Saderra.

Coll afegeix que “a Lloret ens hem trobat que (l’audició) atreu els turistes perquè no ho han vist mai i és una manera també d’apropar (la cultura als visitants).”

L’audició del proper dissabte, 22 de juliol, amb la cobla La Flama de Farners, es farà a l’hora i lloc habituals: a partir de les 22 hores, a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist