16.1 C
Blanes
Els components de la cobla, en la temporada 2016-2017

La Flama de Farners ofereix l’audició de sardanes d’aquest dissabte, a la plaça de la Vila

El repertori, format per dues peces de concert i cinc de ball -com és habitual-, comença a les 22 hores.

Els components de la cobla, en la temporada 2016-2017

Darreres Notícies

L’audició de sardanes d’aquest dissabte -en plena festa major de Santa Cristina- anirà a càrrec de la cobla Flama de Farners.

Un dels components, Lluís Coll, explica que “a Lloret hi venim diverses vegades al llarg de l’any, com al 50è aniversari de l’aplec, però a l’estiu ens agrada venir perquè el públic, a més de ballar, pot escoltar i veure la qualitat musical de les sardanes“.

circo de las estrellas

Com és habitual, la cobla interpretarà dues peces de concert: Recordant al mestre Fontàs de Marc Timón i L’anell de prometatge de Vicenç Bou. Tot seguit arribaran les sardanes de ball amb: Terrasserrat de Jordi Molina, Si encara hi fossis de Ferran Carballido, A Pep i Núria de Ricard Viladesau, Aplec SPR 2013 de Carles Santiago, i En Manel i la Teia de Josep Saderra.

Coll afegeix que “a Lloret ens hem trobat que (l’audició) atreu els turistes perquè no ho han vist mai i és una manera també d’apropar (la cultura als visitants).”

L’audició del proper dissabte, 22 de juliol, amb la cobla La Flama de Farners, es farà a l’hora i lloc habituals: a partir de les 22 hores, a la plaça de la Vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist