7.2 C
Lloret de Mar

Força Lloret publica un butlletí semestral per recollir les aportacions que fan a l’Ajuntament

La publicació tindrà una periodicitat semestral i es podrà trobar en format digital i paper.

Butlletins de Força Lloret
Butlletins de Força Lloret

Darreres Notícies

Força Lloret publica el seu primer butlletí de la legislatura 2019-2023, amb l’objectiu de recollir les aportacions que fan des del grup municipal a l’Ajuntament de Lloret. Tindrà una periodicitat semestral i es podrà trobar en format digital i paper.

servicios profesionales jimenez

Lluïsa Baltrons, portaveu de Força Lloret, que destaca que han decidit crear el butlletí amb la intenció que sigui “una eina informativa que afavoreixi la comunicació entre la formació i els veïns de la vila”.

A banda de recollir les propostes del partit, la primera edició del butlletí de Força Lloret serveix també per agrair la confiança que van rebre de les 763 persones que els van votar en les últimes eleccions i que els van permetre tenir representació al consistori amb una regidora.

El butlletí de Força Lloret.

A més, en la primera publicació, el grup municipal a l’oposició també convida als veïns a enviar les seves propostes per millorar Lloret i aprofiten per explicar de quina manera afronten aquests quatre anys a l’Ajuntament. Asseguren que faran una “oposició constructiva” i que treballaran amb “proximitat i responsabilitat” perquè Lloret “es converteixi en un millor lloc per viure”.

spot_img

El + Vist