15.6 C
Blanes
Logotip de l'associació ForçAME de Lloret.

ForçAME rebrà 2.500 euros dels laboratoris Cinfa

El Club Blanda Espartans i l’associació Dones a Pedals també han fet una donació de 800 euros a l'associació lloretenca.

Logotip de l'associació ForçAME de Lloret.

Darreres Notícies

L’Associació ForçAME de Lloret de Mar és una de les 50 entitats seleccionades que rebran una aportació de 2.500 euros per part dels laboratoris Cinfa, dins de la iniciativa “La voz del paciente”. L’objectiu del projecte solidari és donar veu, suport econòmic i visibilitat a la tasca de les associacions benèfiques. 

En total, s’hi han presentat projectes de 374 entitats de tot l’Estat espanyol. Aquests, es van sotmetre a un procés de votació, en el qual s’han registrat 157.000 vots, a través del web de la iniciativa

circo de las estrellas

Pipo Molina, president de ForçAME, es mostra “molt content” per haver rebut aquesta aportació i afirma que “la lluita contra l’AME continua”. A més, explica que el Club Blanda Espartans i l’associació Dones a Pedals també han fet una donació de 800 euros, en la festa final de la cursa La Espartana 3.0. 

L’associació ForçAME de Lloret de Mar treballa per donar suport a famílies amb membres afectats per l’AME, l’atròfia muscular espinal. Al llarg de l’any, organitza esdeveniments solidaris per recaptar fons que es destinen al projecte d’investigació de l’AME que du a terme l’Hospital Sant Joan de Déu.  

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist