10.6 C
Lloret de Mar
Escola Esteve Carles, aquest matí

Gairebé 5.000 alumnes començaran les classes dilluns a Lloret de Mar

La principal novetat és que s’ha ampliat l’oferta formativa amb un cicle formatiu de grau superior de Tècnic Superior en Activitats Físiques i Esportives i un Pla de Transició al Treball de jardineria.

Escola Esteve Carles, aquest matí

Darreres Notícies

Gairebé 5.000 alumnes de Lloret d’educació infantil, primària i secundària estan cridats a les aules, dilluns, 12 de setembre, en el que serà el primer dia del curs escolar. En total, els acompanyaran 500 docents repartits entre totes les escoles i instituts de la vila.

La regidora d’Educació, Mònica Cunill, ha explicat que la principal novetat del nou curs és que s’ha ampliat l’oferta formativa amb un cicle formatiu de grau superior de Tècnic Superior en Activitats Físiques i Esportives i un PTT (Pla de Transició al Treball) de jardineria.

Precisament la seu del PTT s’ha traslladat al segon pis de l’Antic Sindicat. Recordem que el Departament d’Educació ara s’ubica a la Casa de la Cultura. Una altra novetat del curs la trobem a l’escola Pompeu Fabra, on canvia l’horari escolar: a partir d’ara les classes acabaran a dos quarts de cinc de la tarda.

D’altra banda, el nou any acadèmic s’ha inaugurat amb una xerrada dirigida al professorat, a càrrec de Sylvia Comas de l’Institut MindFulness. L’acte, que serveix per estimular relacions entre tota la comunitat educativa i fomentar la motivació dels assistents, és optatiu, però els professors de Lloret han omplert el teatre. El MindFulness consisteix en un conjunt de tècniques per ajudar a viure el present i encarar el futur amb confiança.

La regidora està contenta de com han funcionat tant la conferència inaugural d’aquest any com la que van fer l’any passat i, per tant, la voluntat és de mantenir la iniciativa.

spot_img

El + Vist