22.6 C
Lloret de Mar

Gesport organitza, aquest diumenge, la jornada solidària ‘Activa’t i Suma Maresme La Selva’

L’objectiu és col·laborar en la compra de material sanitari en benefici de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment

Darreres Notícies

L’empresa Gesport organitza aquest diumenge la iniciativa solidària ‘Activa’t i Suma Maresme La Selva”. L’objectiu és promoure la pràctica esportiva a casa i, al mateix temps, col·laborar en la compra de material sanitari per als centres que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i La Selva.

Per participar, cal inscriure’s al web de l’esdeveniment i es podran fer diferents donacions de 5, 10 i 20 euros. La directora de Gesport, Noèlia Pastor, destaca que la intenció és “ajudar als veritables herois en aquesta pandèmia que estem patint”.

Programa d’activitats (Gesport)

La iniciativa és oberta a tothom i es podrà escollir entre vuit activitats: cursa a peu, ciclisme, caminada, escalada, fitness, canicros, zumba o ball. Al llarg de tot el dia, els participants podran compartir les seves experiències a través de les xarxes socials. Les sessions s’oferiran a través dels comptes de Facebook i Instagram de Gesport.

Les inscripcions estaran obertes fins al dissabte a la nit. En finalitzar les sessions, que es duran a terme aquest diumenge, cada participant es podrà descarregar un diploma de col·laborador de la iniciativa. Per a més informació sobre el reglament, es pot consultar el web d’Activa’t i Suma Maresme La Selva.

spot_img

El + Vist