7.2 C
Lloret de Mar

El grup de teatre dels jubilats representarà aquest any la llegenda del Traginer a les Alegries

La festa se celebra aquest diumenge, a partir de les 10 del matí i hi haurà autocar gratuït amb Sagalés.

Ermita de les Alegries
Ermita de les Alegries

Darreres Notícies

La Festa del Traginer arriba aquest diumenge a les Alegries. El més destacat, com el nom de la celebració indica, és la representació de la llegenda d’un traginer que venia a Lloret provinent de Vidreres, quan va fer una parada a l’ermita de les Alegries. Una membre del veïnat, Montse Xirgu, explica que aquest any anirà a càrrec del grup de teatre dels jubilats.

servicios profesionales jimenez

L’aplec començarà a les deu del matí amb una xocolatada popular. Després, sardanes amb la cobla Santa Maria de Blanes i, més tard, joc del conill porquí. Al migdia, missa amb el cor Alba de Prima. Tot seguit, a tres quarts d’una, representació de la llegenda del Traginer a càrrec del grup de jubilats. A més se sortejaran dotze lots de productes de la terra. Com a novetat, aquest any hi ha un pessebre muntat a la capella de la Mare de Déu, a l’entrada del paratge.

Montse Xirgu assegura que el veïnat està molt satisfet de la bona resposta que té sempre la festa. Com sempre, l’empresa Segalés oferirà el servei gratuït d’autocar per pujar a dos quarts d’onze del matí i baixar un cop acabi la festa.

spot_img

El + Vist