22.1 C
Blanes

Grups d’arreu participen als festivals de música internacionals de Lloret de Mar

Aquesta setmana se'n duen a terme dos, a la Plaça de la Vila i al Teatre, mentre que la setmana que ve arriba la 12a edició del Festival Internacional de Coral i Cançó Mediterrània.

Darreres Notícies

Grups de països ben diversos participaran avui i demà en festivals internacionals de música aquí Lloret. Els organitza la comunitat polonesa de Lloret de Mar dins de la celebració de la Capitalitat de la Cultura Catalana, amb l’objectiu de connectar diferents cultures i, a la vegada, promocionar la destinació.

El primer festival es farà aquesta tarda, a la Plaça de la Vila, a partir de les cinc, amb uns 250 artistes, que pertanyen a diferents grups musicals de la República Txeca, Malàisia i Polònia, tal com ha avançat Justyna Pyzia, membre del comitè organitzatiu del festival i representant de la comunitat polonesa de Lloret de Mar.

“És una combinació molt interessant de música en directe, coreografia i dansa i segur que agradarà al públic”

Justyna Pyzia
circo de las estrellas

De cara a demà dijous, es farà un nou festival al Teatre. En aquest cas, es farà un concurs amb un jurat professional.

“Dijous, al Teatre Municipal, els grups participaran en un concurs musical avaluat per un jurat professional”

Justyna Pyzia

Justyna Pyzia explica quin és el doble objectiu d’aquestes propostes musicals.

“A l’hora de convidar bandes de diferents parts del món, volem connectar diferents cultures i també promocionar Lloret de Mar en l’àmbit internacional”

Justyna Pyzia

A més a més, afegeix que Lloret de Mar és una ubicació idònia per organitzar-hi activitats com aquestes.

“Lloret de Mar, per la seva atractiva ubicació i els seus bells paisatges és un bon lloc per organitzar diferents esdeveniments artístics”

Justyna Pyzia

De cara a la setmana que ve, la comunitat polonesa de Lloret de Mar ja ho té tot a punt per al 12è Festival Internacional de Coral i Cançó Mediterrània. Dimarts, es faran una sèrie d’actuacions dins de l’església de Sant Romà i dijous i divendres la música es traslladarà a la Roca d’en Maig.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist