21.6 C
Lloret de Mar
Un moment del concert d'aquest diumenge.

“Hem fet el que ell volia: reunir la gent que s’estimava”

Així ha estat l'emotiu concert d'homenatge a Vicenç Franch, baixista dels mítics 972, aquest diumenge a la Biblioteca de Lloret de Mar.

Un moment del concert d'aquest diumenge.

Darreres Notícies

La Biblioteca de Lloret ha acollit aquest diumenge un acte molt especial: l’homenatge al desaparegut Vicenç Franch, baixista del mític grup lloretenc 972, qui va morir al 2021. La seva vídua i amics -tots molt emocionats- l’han recordat a través d’un concert on hi han participat tant ells com diferents grups.

L’acte ha permès rememorar anècdotes en Vicenç com a músic i com a persona. Pepi Herrera, la seva vídua, recorda que “hem fet el que ell volia, reunir la gent que s’estimava i viure moments meravellosos, amb emocions, nostàlgia i amor cap a en Vicenç, ha estat màgic i mai no ho oblidarem”.

homenatge 2

També hi ha estat present l’alcalde de Lloret, Albert Robert, que ha reconegut la imporant aportació “d’en Vicenç i dels 972 cap a la música i tot el que van fer pel poble”.

En el concert, celebrat a dins de la sala polivalent de la Biblioteca, hi han participat Easter Eggs, que s’han encarregat de la sonorització, amb Mauricio Visconti, productor musical de renom. Han interpretat un medley de cançons dels Beatles, el grup preferit d’en Vicenç, mentre es projectaven imatges seves. Tot seguit, s’ha tocat música dels anys ’80, que va fer sortir a ballar el públic.

El concert, que ha inclòs el bolero ‘Contigo aprendí’ -per a en Vicenç expressava el que sentia per la seva dona-, ha acabat amb el tema ‘Imagine’ de John Lennon amb tots els participants cantant a l’escenari.

spot_img

El + Vist