13.2 C
Lloret de Mar

Homenatge a Josep Maria Forn en el cinquantè aniversari de ‘La piel quemada’

La pel·lícula es va rodar majoritàriament a Lloret de Mar, tot i que l'homenatge es fa aquest vespre al teatre de Blanes.

Darreres Notícies

Homenatge de gala avui al cineasta Josep Maria Forn en motiu dels 50 anys de LA PIEL QUEMADA, pel•lícula rodada sobretot en escenaris de Lloret de Mar.

L’acte, que es duu a terme aquest vespre al teatre de Blanes, comptarà amb una àmplia representació institucional. A més de vídeos del president Puigdemont i del conseller de Cultura, Santi Vila, hi haurà presència de membres de l’Acadèmia del Cinema Català i de molts altres, a més del mateix Josep Maria Forn.

La Piel Quemada és un exemple de cinema neorealista i social que no ha perdut gens de vigència tot i estar rodat als anys ’60. El film comença i acaba mostrant pells cremades pel sol però per causes ben diferents: les que pateixen els turistes estrangers que no estan acostumats al clima d’aquí i les dels qui van marxar de la seva terra i han hagut de treballar de valent, a l’aire lliure i sota el sol, per trobar un futur millor.

Abans del passi del film, l’acte començarà amb una performance i a continuació hi haurà els parlaments de diverses administracions. La representació lloretenca l’encapçalarà el regidor de Cultura, Albert Robert.

L’homenatge a Josep Maria Forn pels 50 anys de la seva pel•lícula més emblemàtica, LA PIEL QUEMADA, comença a les 8 del vespre, avui, al teatre de Blanes.

spot_img

El + Vist