15.7 C
Lloret de Mar
La Laura i els seus pares

Homenatge per donar ànims a la Laura Castells, que pateix fibrosi quística i haurà d’estar confinada un any i mig

La Laura no podrà sortir al carrer ni rebre ningú a casa fins que no hi hagi una vacuna contra la Covid-19, ja que la malaltia que pateix afecta, especialment els pulmons i el sistema digestiu.

La Laura i els seus pares

Darreres Notícies

La lloretenca Laura Castells haurà de passar 18 mesos -1 any i mig- confinada a casa. Després de més de dos mesos de confinament, la població es pot fer a la idea de com de difícil és no poder sortir al carrer. Doncs bé, la Laura ha rebut la notícia com un gerro d’aigua freda, però la malaltia que pateix, fibrosi quística, no li deixa una altra opció.

Atesa la situació, els seus amics i família han volgut fer-li un petit homenatge per donar-li suport. Per això aquest diumenge a la tarda es van aplegar davant de casa seva i amb aplaudiments, llàgrimes als ulls i molta emoció, van donar-li suport i desitjar-li tots els ànims del món per fer front a aquest temps que li asseguren que passarà volant.

La seva mare, Natàlia Beltran, molt emocionada, agraïa el gest de tot cor i explica que entomar el cop ha estat dur, però assenyala que no els queda més remei perquè, fins que no hi hagi una vacuna contra la Covid-19, la Laura ha d’estar protegida. I és que la fibrosi quística és una malaltia minoritària i degenerativa que afecta principalment als pulmons i al sistema digestiu; així que un contagi per coronavirus podria ser letal per a ella.

Entre els assistents, els seus cosins, que li envien molta força i asseguren que aquests mesos passaran volant. També han volgut donar-li suport les seves companyes del Club Patí Tordera. I és que la Laura entrenava moltes hores al dia perquè això l’ajuda a pal·liar els efectes de la malaltia. Ara haurà d’estar un temps allunyada de la pista, però les companyes l’esperen amb els braços oberts. També el president del club, Joan Carles Herrero, que destaca que va quedar cinquena d’Europa i espera que aviat pugui tornar a competir.


La Laura Castells, molt emocionada, ha enviat un missatge d’agraïment a tothom que ha volgut col•laborar en aquest petit homenatge, que assegura que li dona molta força per afrontar els mesos que té per davant.


A l’acte també hi han col•laborat els Bombers, el SEM i la Policia Local.

spot_img

El + Vist