8.3 C
Lloret de Mar

Hotot inaugura avui el Lloret Espai Off a l’institut Rocagrossa

L’espectacle Hotot inaugura aquest vespre la temporada del Lloret Espai Off; una iniciativa que, recordem, consisteix en fer representacions fora del teatre. Aquest cop, per primer cop, es farà en un institut: el Rocagrossa. L’únic actor és en Marcel Tomàs, que també n’és el creador i director. Es tracta d’un espectacle humorístic, que barreja interpretació, […]

Marcel Tomàs
Marcel Tomàs

Darreres Notícies

L’espectacle Hotot inaugura aquest vespre la temporada del Lloret Espai Off; una iniciativa que, recordem, consisteix en fer representacions fora del teatre. Aquest cop, per primer cop, es farà en un institut: el Rocagrossa.

L’únic actor és en Marcel Tomàs, que també n’és el creador i director. Es tracta d’un espectacle humorístic, que barreja interpretació, cant i ball. Marcel Tomàs assegura que la connexió amb el públic es produeix des del primer moment. Per crear, dirigir i interpretar l’espectacle, Tomàs s’ha basat en molts referents diversos, com El Tricicle o Charles Chaplin, entre altres.

L’espectacle, que s’adreça a tot tipus de públic, des dels més petits fins als més grans, començarà a les nou del vespre a l’institut Rocagrossa. El preu de l’entrada es paga amb taquilla inversa, és a dir, cada espectador decideix quants diners paga al final de l’obra, en funció de si li ha agradat més o menys.

spot_img

El + Vist