11.1 C
Lloret de Mar

ICV – EUiA ha convidat la historiadora Marina Pibernat a parlar de la prostitució

La conferència es farà avui dilluns, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca.

Prostitució a la carretera
Prostitució a la carretera

Darreres Notícies

La prostitució és el tema que ha escollit ICV – EUiA per a la xerrada que durà a terme aquest vespre a la sala polivalent de la biblioteca. La ponent serà Marina Pibernat, llicenciada en Història per la UdG i en Antropologia Social i Cultural per la UAB i militant activa dels moviments feministes. Pibernat exposarà la situació actual de la prostitució i farà una mirada al passat per presentar les dues postures que considera que hi ha respecte al tema: o legalitzar la prostitució o abolir-la. La seva aposta és clara: abolició.

Actualment la prostitució a l’Estat espanyol compta amb un buit legal que no la prohibeix, però tampoc no la regula. Acabar amb la prostitució és complicat. Ho reconeix Marina Pibernat, tot i que creu que per això cal seguir treballant a fons en la qüestió.

La ponent ha posat com a exemple la feina que fan a Suècia, que assegura que van en bon camí per eradicar la prostitució. Una de les pautes a seguir és sancionar el client i no només la prostituta.

La xerrada porta per títol la pregunta Prostitució: abolició o legalització? i començarà a dos quarts de vuit del vespre. Per acabar, es farà un col·loqui amb tots els assistents.

spot_img

El + Vist