17.9 C
Lloret de Mar

ICV – EUiA inicia una campanya contra el Tractat de Lliure Comerç entre Europa i EUA

Muntarà una parada cada dimarts de juliol en diferents punts del municipi, presentarà una moció a l'Ajuntament i farà una xerrada a l'octubre.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

ICV – EUiA de Lloret comença aquest dimarts una campanya en contra del Tractat de Lliure Comerç entre Europa i els EUA. L’acció, que es du a terme arreu d’Europa, consisteix en repartir fulletons informatius i en recollir signatures per fer-les arribar al Parlament Europeu a través de la plataforma ATTAC.

servicios profesionales jimenez

El regidor d’ICV – EUiA Miguel Gracia ha explicat que aquest tractat, que “s’ha elaborat de manera obscura”, dóna força a les multinacionals. Miguel Gracia ha remarcat que la campanya és necessària perquè la població té poca informació sobre el tractat i les seves conseqüències.

ICV – EUiA muntarà demà una paradeta informativa al mercat setmanal del Rieral i en muntarà una cada dimarts de juliol, al CAP del carrer Girona, al CAP del Rieral i a la plaça París, respectivament. A més, presentarà una moció a l’Ajuntament i tancarà la campanya a l’octubre, amb una xerrada sobre el tractat.

spot_img

El + Vist