1.8 C
Lloret de Mar
ICV-EUiA al ple del novembre del 2016

ICV – EUiA oferirà assessorament jurídic gratuït sobre les clàusules sòl

El servei l'oferirà un bufet d’advocats a la seu d’ICV – EUiA els propers quatre dijous, 16 i 23 de febrer i 2 i 9 de març, de cinc a sis de la tarda.

ICV-EUiA al ple del novembre del 2016

Darreres Notícies

ICV – EUiA ofereix assessorament jurídic gratuït a les persones afectades per les clàusules terra i l’índex de referència dels préstecs hipotecaris. La coalició vol que els veïns tinguin facilitats per saber si hi ha una base sòlida per tirar endavant la seva demanda particular.

Recordem que al ple de gener, el ple va aprovar una moció per sol•licitar al Banc d’Espanya l’aplicació immediata de les seves competències en matèria de supervisió de les activitats a les entitats financeres per assegurar la devolució dels imports generats per les clàusules sòl, així com instar l’Agència Catalana de Consum i l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició a proporcionar tots els mitjans de suport tècnics i jurídics necessaris per defensar els drets de les persones afectades, i el Govern de la Generalitat i el Govern d’Espanya a obrir comissions d’investigació per fer un estudi seriós que determini l’impacte de l’aplicació de clàusules il•lícites com la clàusula sòl.

Però el portaveu d’ICV – EUiA, Xavier Rodríguez Pacios, considera que amb això no n’hi ha prou i cal oferir ajuda en l’àmbit municipal.

La moció també preveu que es reforci el servei municipal de defensa del consumidor en cas que la demanda d’assessorament sobre les clàusules terra sigui molt elevada. En aquest sentit, Pacios argumenta que el servei que ofereix l’OMIC és complementari al que oferirà la coalició.

Un bufet d’advocats oferirà el servei d’assessorament gratuït a la seu d’ICV – EUiA (carrer Camí de les Cabres, número 30-34) els propers quatre dijous, 16 i 23 de febrer i 2 i 9 de març, de cinc a sis de la tarda.

spot_img

El + Vist