9.4 C
Lloret de Mar

ICV – EUiA valora de manera positiva la feina feta durant el mandat

La coalició creu que ha fet molt bona feina per tenir només un regidor a l'Ajuntament i remarca que és el grup municipal que ha presentat més mocions al llarg dels quatre anys.

L'Espurna publica el balanç d'ICV - EUiA
L'Espurna publica el balanç d'ICV - EUiA

Darreres Notícies

La coalició d’ICV – EUiA està satisfeta de la feina feta durant aquest mandat, malgrat tenir només un regidor a l’Ajuntament. Així ho valora en l’última publicació de l’Espurna, el butlletí de la formació. El portaveu, Javier Rodríguez Pacios, reconeix que no han pogut fer tot el que haurien volgut, però creu que han treballat molt per tenir només un regidor.

Pacios ha remarcat que la feina feta per ICV – EUiA es basa en les polítiques socials per ajudar les persones que tenen més dificultats, sobretot econòmiques. En aquest sentit, han potenciar les beques menjador i les ajudes per comprar llibres o per pagar els lloguers i hipoteques. A més a més, també han influït per impulsar obres que milloren el dia a dia de les persones, segons el regidor, com ara la millora de carrers en diferents barris. Pacios també remarca que són el grup municipal que ha presentat més mocions.

ICV – EUiA ha fet balanç del mandat quan falta un mes i mig per a les eleccions municipals.

spot_img

El + Vist