24.1 C
Lloret de Mar
Marc Vidal

ICV-EUiA vol que el Govern intercedeixi amb Endesa per garantir la qualitat

Marc Vidal

Darreres Notícies

ICV – EUiA vol que el Govern de la Generalitat intercedeixi amb Endesa per garantir la qualitat del servei de distribució elèctrica a la Selva Marítima. En aquesta línia, el diputat al Parlament, Marc Vidal, ha presentat una proposta de resolució on demana una solució alternativa al tancament del centre que hi ha a Palafolls. Els ecosocialistes, així com els ajuntaments de Lloret, Blanes i Tossa, consideren que aquest tancament afecta a la qualitat de servei a les tres poblacions, que sumen uns 90.000 habitants, així com al comerç i al turisme.

- Publicitat -

Per això ICV – EUiA creu que el Govern hauria de parlar amb l’empresa per intentar trobar una solució, tal com remarca el diputat.

Marc Vidal reconeix que la formació no té cap proposta per solucionar el problema, però argumenta que han de ser els tècnics els que busquin la manera de garantir el servei elèctric als ciutadans.

Recordem que Cobra, l’empresa subcontractada per Endesa que s’encarrega del manteniment de la xarxa elèctrica a la Selva marítima, va tancar, fa unes setmanes, la seu de Palafolls i, a partir d’ara, les incidències al territori es cobriran des de Begur o Granollers.

spot_img

El + Vist