31.5 C
Lloret de Mar
Una de les pintades arreu de la vila.

Identifiquen dos autors de 300 pintades a Lloret de Mar

Després d’investigar uns mesos, la policia va localitzar 'in fraganti' els autors dels grafits, More i Skinny.

Una de les pintades arreu de la vila.

Darreres Notícies

La policia local de Lloret de Mar ha identificat dos vàndals, que havien fet unes 300 pintades arreu del municipi, tant en mobiliari urbà com en parets i façanes privades, les quals havien generat preocupació entre els veïns.

Després d’investigar durants uns mesos, els agents van poder identificar els autors dels grafits, que signaven amb els pseudònims More i Skinny. Els van localitzar ‘in fraganti’, quan estaven fent una pintada.

A tots dos se’ls ha obert un expedient sancionador per embrutir la població, que pot acabar amb una sanció de fins a 3.000 euros. Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana, assenyala que “la situació, si bé no és greu, ha generat malestar, amb pintades que havien degradat els espais”.

L’Ajuntament ja ha iniciat la neteja els espais públics de pintades que embruten Lloret, però que en façanes i persianes privades ha de ser el propietari qui ho demani a l’Ajuntament. El regidor anima els veïns a que ho facin i diu que ja n’hi ha algun que ha fet la petició al consistori.

spot_img

El + Vist