23.1 C
Lloret de Mar

Ignasi Riera pren el relleu d’Agustí Blanch al capdavant de la Confraria de Sant Elm

El nomenament es farà oficial el 2 de juny. Una setmana després, el 8, l'entitat farà un reconeixement a l'Aurora en un sopar al port de Canyelles.

Ignasi Riera, aquest matí als estudis
Ignasi Riera, aquest matí als estudis

Darreres Notícies

Ignasi Riera serà el nou Patró Major de la Confraria de Sant Elm. El nomenament es farà oficial el 2 de juny, quan el lloretenc agafarà el relleu d’Agustí Blanch, que fa un pas al costat després de 10 anys al capdavant de l’entitat.

Agustí Blanch va decidir deixar el càrrec l’agost passat, segons explicava ell mateix, per la seva avançada edat, 85 anys. Ignasi Riera agafa amb molta il·lusió les regnes d’una entitat que al llarg de la seva història sempre ha comptat amb membres de la seva família.

Com a nou Obrer Major President, per a Ignasi Riera, l’objectiu principal serà ajudar les persones i entitats que ho necessitin. De fet, recorda que aquest era el propòsit de la Confraria quan es va crear fa gairebé 500 anys.

Agustí Blanch, el president de més edat de l’entitat, fa una trentena d’anys que forma part de la Confraria de Sant Elm. Durant aquest temps, ha passat per diferents etapes, amb funcions també de secretari i col·laborador. Actualment, la Confraria compta amb més de 400 socis.

Agustí Blanch, el juliol passat (NRLL)

Ignasi Riera posa de relleu la feina feta pel seu predecessor i també pels anteriors presidents: Agustí Maria Vilà i Josep Alsina.

L’acte en què Ignasi Riera serà nomenat Obrer Major President es farà diumenge 2 de juny, a les vuit del vespre, a la parròquia de Sant Romà. Una setmana després, el dia 8, la Confraria de Sant Elm ha preparat un reconeixement per l’associació de dones l’Aurora en un sopar al restaurant del port de Canyelles.

spot_img

El + Vist