24.1 C
Lloret de Mar
Albert Robert, en la inauguració del fòrum.

Incorporar el coneixement acadèmic en el turisme de la postpandèmia

És un dels principals reclams del Fòrum Turístic de Destins de Costa, que es duu a terme fins avui a Lloret de Mar, organitzat per la càtedra Climent Guitart.

Albert Robert, en la inauguració del fòrum.

Darreres Notícies

Incorporar el coneixement de l’àmbit acàdemic en el turisme postpandèmic. És un dels principals reclams del Fòrum Turístic de Destins de Costa, que es duu a terme fins avui a Lloret de Mar. L’organitza la càtedra Climent Guitart. Al llarg d’aquest dijous s’ha debatut al voltant del paper de l’administració pública en el turisme, la feina conjunta amb el sector privat, les oportunitats o la innovació.

L’alcalde de Lloret, Albert Robert, considera que el fòrum és “molt enriquidor” per la destinació. Especifica que “el fet de poder reunir tots aquests catedràtics ens permet compartir experiències i que Lloret rebi aquestes aportacions i les faci seves”.

Una de les presències més destacades del Fòrum és Joaquim Salvi, rector de la Universitat de Girona. Opina que “és molt important sumar intel·ligències, el turisme és un sector determinant i és important que tots ens puguem trobar des de l’acadèmia, l’empresa i les administracions per poder debatre i arribar acords que ens permetin ser més sostenibles i tenir un millor turisme”.

L’acte d’inauguració també ha comptat amb una intervenció per videoconferència d’Ana Muñoz, Subdirectora General de Desenvolupament i Sostenibilitat Turística, del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, així com el parlament de Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart.

La conferència inaugural ha anat a càrrec del doctor Joan Manuel Trayter, Catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Girona. “Iniciatives com aquestes, amb Universitat, Ajuntament i empresaris, haurien de proliferar, qualsevol regulació que es faci a nivell legal o pràctic ha de tenir col·laboració publica i privada”, afegeix.

El primer Fòrum Turístic de Destins de Costa s’allarga fins aquest divendres a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

spot_img

El + Vist