7 C
Lloret de Mar

Independents de Catalunya reuneix 50 representants en una jornada a Lloret de Mar

Hi han assistit alcaldes, diputats i regidors de les comarques de La Selva, Alt i Baix Empordà, Gironès, Ripollès, Vallès Occidental, La Cerdanya, Maresme i l’Urgell.

Independents de Catalunya en una jornada de treball a Lloret de Mar.
Independents de Catalunya en una jornada de treball a Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Més de 50 representants d’Independents de Catalunya han participat aquest cap de setmana a una trobada de treball feta a Lloret de Mar. Hi han assistit alcaldes, diputats i regidors de les comarques de La Selva, Alt i Baix Empordà, Gironès, Ripollès, Vallès Occidental, La Cerdanya, Maresme i l’Urgell.

La jornada -feta el passat dissabte, 22 d’octubre, a la Biblioteca- va estar centrada en dues parts. La primera, de caire més tècnic, sobre com elaborar una llista electoral i quins requisits es necessiten. La segona part va consistir en una taula d’experiències, amb l’alcaldessa de Vilobí, Cristina Mundet; la diputada d’Independents, Gisela Saladich; i l’alcalde d’Arbúcies i President d’Independents de la Selva, Pere Garriga.

Aquesta candidatura a la vila rep el nom de Sumem Lloret i la impulsen els quatre regidors no adscrits: Lara Torres, Cristian Fernández, Arantxa Jiménez i Eduardo López.

Els 4 regidors no adscrits de l'Ajuntament de Lloret.
Els 4 regidors no adscrits de l’Ajuntament de Lloret.

Lara Torres argumenta que la proposta dels Independents “és un model d’èxit” que “cada cop creix més perquè la gent està desencantada de la política tradicional, que posa per davant els interessos de la marca a les necessitats del poble i la seva gent”.

Sumem Lloret treballa per formar una “candidatura transversal d’escolta activa”, a més de reunir-se amb associacions, i anuncia que “ben aviat” donarà a conèixer el o la cap de llista.

A la comarca de la Selva, Independents va obtenir un total de 9.215 vots a les eleccions municipals del 2019, que es van traduir en 48 regidors, quatre alcaldies, 5 consellers comarcals i una representant a la Diputació de Girona.

spot_img

El + Vist