21.6 C
Lloret de Mar

Iniciació al Facebook, al patchwork i al decoupage, novetats als centres cívics

Les inscripcions de l'oferta municipal es faran a partir del 3 d'octubre a l'OIAC.

Un dels cursos municipals
Un dels cursos municipals

Darreres Notícies

Un curs de patchwork, un de decoupage i una iniciació al Facebook, són les principals novetats de l’oferta de cursos i tallers que s’organitzen als diferents centres cívics de Lloret. En total hi ha una trentena de propostes molt variades. El regidor dels centres cívics, Cristian Fernández, ha explicat que el patchwork i el decoupage s’inclouen a la categoria de manualitats i d’expressió artística.

Una altra de les categories en què es divideixen els cursos és la de noves tecnologies, que inclou, per exemple, la iniciació a la xarxa social de Facebook. També hi ha propostes d’idiomes, com l’anglès, l’alemany, el rus i l’àrab. L’Ajuntament ha editat un llibret amb tota la informació al respecte, que també es pot visitar a la pàgina web municipal. La publicació també inclou l’oferta de cursos que organitzen als centres cívics les diferents entitats de Lloret.

Les inscripcions per als cursos i tallers que organitzen les associacions s’han de concretar amb cada entitat en particular, mentre que les de l’oferta municipal comencen el 3 d’octubre a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC). Els tallers s’iniciaran a mitjan octubre i s’allargaran fins al juny. Es desenvolupen en els set centres cívics que hi ha distribuïts per la vila.

 

spot_img

El + Vist