12.8 C
Lloret de Mar
Nens i monitors el 2015

Inscripcions del Capicua, aquest dijous, divendres i dissabte al fòrum lloretenc

S'hi poden apuntar els infants de sis a quinze anys i cal portar una fotocòpia del Cat Salut, del llibre de vacunes i del DNI i una fotografia de carnet.

Nens i monitors el 2015

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

L’Esplai Capicua obre les inscripcions aquest dijous, divendres i dissabte. Un dels responsables, Francesc Farré, ha explicat que s’hi poden apuntar nens i nenes de sis a quinze anys, de primer de primària fins a quart de secundària. I ha afegit que al llarg del curs fan tot tipus d’activitats lúdiques.

Les inscripcions s’han de fer al fòrum lloretenc, al carrer Felicià Serra i Mont, número 13, l’antiga Escola d’Adults. Dijous i divendres l’horari serà de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit, mentre que dissabte els monitors de l’esplai hi seran de quatre a set. Cal portar una fotocòpia del Cat Salut, del llibre de vacunes i del DNI i una fotografia de carnet. El pagament es fa amb dues quotes de quaranta euros.

El Capicua va celebrar, el curs passat, els 25 anys de vida i els monitors asseguren que estan molt contents de totes les activitats que van organitzar.

L’espai fa activitats cada dissabte de quatre a sis de la tarda, a banda de les excursions i sortides de dos dies que organitza al llarg del curs i de les colònies, campaments o ruta de final de temporada.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.