Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Nens i monitors el 2015

Inscripcions del Capicua, aquest dijous, divendres i dissabte al fòrum lloretenc

S'hi poden apuntar els infants de sis a quinze anys i cal portar una fotocòpia del Cat Salut, del llibre de vacunes i del DNI i una fotografia de carnet.

Nens i monitors el 2015

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L’Esplai Capicua obre les inscripcions aquest dijous, divendres i dissabte. Un dels responsables, Francesc Farré, ha explicat que s’hi poden apuntar nens i nenes de sis a quinze anys, de primer de primària fins a quart de secundària. I ha afegit que al llarg del curs fan tot tipus d’activitats lúdiques.

Les inscripcions s’han de fer al fòrum lloretenc, al carrer Felicià Serra i Mont, número 13, l’antiga Escola d’Adults. Dijous i divendres l’horari serà de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit, mentre que dissabte els monitors de l’esplai hi seran de quatre a set. Cal portar una fotocòpia del Cat Salut, del llibre de vacunes i del DNI i una fotografia de carnet. El pagament es fa amb dues quotes de quaranta euros.

El Capicua va celebrar, el curs passat, els 25 anys de vida i els monitors asseguren que estan molt contents de totes les activitats que van organitzar.

L’espai fa activitats cada dissabte de quatre a sis de la tarda, a banda de les excursions i sortides de dos dies que organitza al llarg del curs i de les colònies, campaments o ruta de final de temporada.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".