16.8 C
Blanes
Cartell de l'Aula de Teatre per a Adults

Inscripcions obertes a l’Aula de Teatre per a Adults

El curs és duu a terme de l'11 de novembre al 21 de maig, amb l'objectiu de crear un espectacle teatral i, de pas, aprendre a treballar la veu o a improvisar.

Cartell de l'Aula de Teatre per a Adults

Darreres Notícies

Si dies enrere vam parlar de l’aula de teatre per a nens i joves, ara toca parlar de les classes per a adults. Les inscripcions són obertes des de dijous passat, 1 d’octubre.

El curs és duu a terme de l’11 de novembre al 21 de maig, amb l’objectiu de crear un espectacle teatral i, de pas, aprendre a treballar la veu o a improvisar, entre d’altres.
Un dels professors, l’actor Paco Moreno, destaca que, igual que l’aula infantil i juvenil, amb els adults es manté la finalitat de “crear espectadors potencials“. Afegeix que en els primers mesos aprendran tècniques diverses.

circo de las estrellas

La segona part del curs se centra en preparar l’espectacle del final, que es tria en funció dels mateixos alumnes. El perfil sol ser força variat i, d’un any per l’altre, en repeteix la meitat. “Normalment ve gent de tot tipus, jubilats, joves… una barreja que fa grups ‘guapos‘”, exposa.

L’aula de teatre per adults ofereix dos grups, d’entre 10 i 15 places. Faran classe un cop a la setmana. El preu són 122 euros, amb descomptes per als titulars del Carnet Jove o jubilats. Les inscripcions s’allarguen tot el mes d’octubre. S’han de formalitzar a la planta baixa de l’Ajuntament, a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist