19.6 C
Lloret de Mar
Una escena d'Schneider vs. Bax (Cineclub Adler)

Intriga i humor negre amb ‘Schneider Vs. Bax’, al Cineclub Adler

L'entitat tancarà la temporada aquest vespre, a les 21 hores, amb la projecció d'aquesta pel·lícula dels Països Baixos dirigida per Alex Van Warmerdam.

Una escena d'Schneider vs. Bax (Cineclub Adler)

Darreres Notícies

El Cineclub Adler vol acabar el 2021 amb un toc d’humor i per això aquest vespre projectarà Schneider Vs. Bax. És una pel·lícula dels Països Baixos, dirigida per Alex Van Warmerdam.

El president del cineclub, Joan Moret, explica que la pel·lícula té alguns aspectes típics dels westerns, però amb un clar toc europeu i, sobretot, amb humor negre.

“Similar al western, però amb un aire europeu i, sobretot, amb un humor negre que és marca de la casa del director”

Joan Moret

Schneider és un assassí a sou que el dia del seu aniversari accepta un encàrrec a contracor. A priori, sembla que l’objectiu no li donarà gaire feina: es tracta de Ramon Bax, un escriptor que viu sol i que aquell matí s’ha despertat amb ressaca, amb la seva jove amant al costat i amb la seva filla Francisca a punt d’arribar.

A partir d’aquí, es desencadenaran un seguit de situacions que arrencaran més d’un somriure al públic.

“És un film que convida a agafar-se les coses amb una mica d’humor i hem pensat que per acabar estaria bé que acabéssim rient”

Joan Moret

Schneider Vs. Bax, que ha passat pels festivals internacionals de Locarno i Sitges, es podrà veure avui dijous, a les nou del vespre, al Teatre.

spot_img

El + Vist