9.9 C
Lloret de Mar
Cartell premi Joan Llaverias

Ja es poden presentar contes per al premi Joan Llaverias

Els contes s'han de destinar a infants de tres a sis anys, han de ser il·lustrats i han d'explicar alguna història relacionada amb Lloret.

Cartell premi Joan Llaverias

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Ja s’ha obert el termini per presentar-se al premi Joan Llaverias, destinat a contes infantils sobre Lloret de Mar, per a nens i nenes de tres a sis anys.

El pes dels treballs l’ha de tenir la il•lustració, tal com ha remarcat la tècnica d’Educació, Cristina Pinto. En aquest sentit, segons Pinto, és molt interessant comprovar els diferents estils gràfics que han guanyat el premi en les vuit edicions celebrades fins ara.

A banda dels requisits que hem exposat, cal tenir en compte que els contes han d’explicar alguna història relacionada amb Lloret. Amb aquest objectiu es va crear el certamen, que també vol reivindicar la figura del pintor Joan Llaverias.

El premi està dotat amb 1.000 euros i, a més, del conte guanyador se n’editen un miler d’exemplars, que es reparteixen a les escoles de Lloret i que es poden comprar al Museu del Mar o als jardins de Santa Clotilde.

El termini per presentar-se al concurs Joan Llaverias està obert fins al 18 de març i els treballs s’han de fer arribar a la sessió d’Educació, al segon pis de l’Antic Sindicat. Per concursar, cal ser major d’edat. El guardó s’atorgarà a la Nit de la Cultura. 

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.