28.7 C
Lloret de Mar
El doctor José Cabrera és un dels convidats a Lloret Negre (Cuatro)

Ja es poden recollir les invitacions per al festival Lloret Negre, que es farà el 3 i 4 de juliol

L’entrada és gratuïta a totes les activitats, però, en el cas de diumenge, cal recollir invitació prèvia.

El doctor José Cabrera és un dels convidats a Lloret Negre (Cuatro)

Darreres Notícies

La tercera edició de Lloret Negre ja té data: el primer cap de setmana de juliol. Si no hi ha canvis d’última hora, el festival es farà dissabte 3 a la Biblioteca i diumenge 4 al Teatre. L’entrada és gratuïta a totes les activitats, però, en el cas de diumenge, cal recollir invitació prèvia.

- Publicitat -

Angelique Pfitzner, impulsora de Lloret Negre, està molt contenta de poder fer el festival, després d’haver-lo hagut de posposar diverses vegades a causa de les restriccions per la pandèmia.

“Molt contenta perquè després de tres aplaçaments, a la quarta va la vençuda, tenim moltes reserves, moltes ganes i molta il·lusió, amb un gran programa espectacular”

Angelique Pfitzner

Tot i així, recorda que la pandèmia encara no ha acabat i per això han decidit unir el festival de novel·la i el festival de cinema en un sol cap de setmana, tot i que els premis literaris s’entregaran en una nova edició al novembre.

Durant dos dies hi haurà diferents tertúlies, presentacions de novel·la negra i projeccions de cinema policíac. Alguns dels convidats seran el psiquiatre forense José Cabrera (de Cuarto Milenio i España Directo), els periodistes Jordi Grau, Tura Soler i Enrique Figueredo, el president del Col·legi de criminòlegs de Catalunya, Daniel Llimones, la directora de l’Observatori de desaparicions forçoses de menors i escriptora, Neus Roig, una delegada de l’entitat Bebés Robados, María Montserrat Roca, i el cap de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès i excap a Lloret, Joaquim Martín.

Els temes que es posaran sobre la taula seran d’actualitat i, per tant, no faltarà lloc per a la pandèmia.

“Parlarem de tot el que estem vivint amb la pandèmia. Si els escriptors haguéssim escrit alguna cosa així, els lectors ens haurien dit que això no passaria mai”

Angelique Pfitzner

També es parlarà de violència vicària, que és la que apliquen els homes als fills per fer mal a les mares. En aquest sentit, el festival comptarà amb el suport de l’associació de dones L’Aurora, que llegirà un manifest condemnant la violència masclista.

Dissabte no cal recollir entrada. Però els tiquets per diumenge, que insistim que són gratuïts, es poden recollir al Museu del Mar, al Puntet o a la pàgina web del Teatre. La jornada del dia 3 començarà a les 10 del matí i acabarà amb un sopar literari, mentre que diumenge la cita serà a dos quarts de deu del matí i acabarà amb un dinar literari.

spot_img

El + Vist