Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
El pessebre de la Parròquia de Sant Romà

Ja es poden visitar els 20 muntatges de la Ruta Pessebrista d’aquestes festes

A partir de diumenge, i fins el dia 6 de gener, també es podrà visitar l'exposició de diorames a l'Erol.

El pessebre de la Parròquia de Sant Romà

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Ja es pot visitar la ruta pessebrista, que en aquesta edició compta amb 20 pessebres repartits arreu de Lloret de Mar. Estan ubicats en diferents espais com departaments municipals, entitats, botigues, establiments hotelers o restaurants.

El pessebre de la Casa de Cúllar (Casa de Cúllar)

Per exemple, n’hi ha a l’Ajuntament, a la Parròquia de Sant Romà o al Casal Municipal de la Gent Gran. A més, en aquesta edició, també hi ha pessebres a la Capella del Sant Cor de Jesús, amb l’Esplai Bimbirimboines, i a la seu de la Casa de Cúllar.

El plànol amb tots els pessebres visitables es pot consultar al web de l’Ajuntament. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, anima tothom a anar a veure els diferents pessebres.

El pessebre del Casal Municipal de la Gent Gran (Casal)

Mentre que la ruta pessebrista ja es pot visitar, aviat obrirà les portes també l’exposició de diorames. A partir d’aquest diumenge i fins al 6 de gener, una quinzena de pessebres en miniatura estaran muntats a l’Erol, a la parròquia de Sant Romà, i es podran veure en horari de matí i tarda. Arriba a la 45a edició.

Pel que fa als pessebres a la llar, les inscripcions encara estan obertes: es tanquen demà divendres. El jurat valorarà les creacions a partir del 27 de desembre.

L’entrega de premis de tots els concurs es farà l’11 de gener.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".