22.4 C
Lloret de Mar
El pessebre de la Parròquia de Sant Romà

Ja es poden visitar els 20 muntatges de la Ruta Pessebrista d’aquestes festes

A partir de diumenge, i fins el dia 6 de gener, també es podrà visitar l'exposició de diorames a l'Erol.

El pessebre de la Parròquia de Sant Romà

Darreres Notícies

Ja es pot visitar la ruta pessebrista, que en aquesta edició compta amb 20 pessebres repartits arreu de Lloret de Mar. Estan ubicats en diferents espais com departaments municipals, entitats, botigues, establiments hotelers o restaurants.

El pessebre de la Casa de Cúllar (Casa de Cúllar)

Per exemple, n’hi ha a l’Ajuntament, a la Parròquia de Sant Romà o al Casal Municipal de la Gent Gran. A més, en aquesta edició, també hi ha pessebres a la Capella del Sant Cor de Jesús, amb l’Esplai Bimbirimboines, i a la seu de la Casa de Cúllar.

El plànol amb tots els pessebres visitables es pot consultar al web de l’Ajuntament. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, anima tothom a anar a veure els diferents pessebres.

El pessebre del Casal Municipal de la Gent Gran (Casal)

Mentre que la ruta pessebrista ja es pot visitar, aviat obrirà les portes també l’exposició de diorames. A partir d’aquest diumenge i fins al 6 de gener, una quinzena de pessebres en miniatura estaran muntats a l’Erol, a la parròquia de Sant Romà, i es podran veure en horari de matí i tarda. Arriba a la 45a edició.

Pel que fa als pessebres a la llar, les inscripcions encara estan obertes: es tanquen demà divendres. El jurat valorarà les creacions a partir del 27 de desembre.

L’entrega de premis de tots els concurs es farà l’11 de gener.

spot_img

El + Vist