11.2 C
Lloret de Mar
Oferta formativa del SOM

Ja es pot consultar l’oferta formativa del SOM per al primer semestre

Són cursos gratuïts que tenen l'objectiu de donar eines per a la recerca de feina i les millores de les habilitats en el món laboral.

Oferta formativa del SOM

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) ja ha fet pública l’oferta formativa del primer trimestre del 2020. Són una sèrie de cursos gratuïts oberts a tothom, amb l’únic requisit d’estar empadronat a Lloret de Mar.

La regidora de Promoció Econòmica, Lara Torres, apunta que hi ha dues línies de formació, una basada en la formació en idiomes com l’anglès i el francès i diferents nivells de l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC); i l’altra centrada en una formació contínua en què s’ofereixen, per exemple, cursos de comptabilitat, manipulació d’aliments, community manager i control d’accessos, entre d’altres, a través de l’institut IDFO

L’objectiu d’aquesta oferta formativa és donar eines per a la recerca de feina i les millores de les habilitats en el món laboral. S’adrecen tant a persones que estan en actiu com a persones aturades. Segons la regidora, són cursos que sempre compten amb molta demanda.

Les inscripcions s’obren el 30 de gener. Per saber tots els detalls d’aquests cursos, es pot consultar el web de l’Ajuntament, els tríptics informatius que s’han editat en format paper o bé la pàgina d’IDFO.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.