5.7 C
Lloret de Mar
Oferta formativa del SOM

Ja es pot consultar l’oferta formativa del SOM per al primer semestre

Són cursos gratuïts que tenen l'objectiu de donar eines per a la recerca de feina i les millores de les habilitats en el món laboral.

Oferta formativa del SOM

Darreres Notícies

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) ja ha fet pública l’oferta formativa del primer trimestre del 2020. Són una sèrie de cursos gratuïts oberts a tothom, amb l’únic requisit d’estar empadronat a Lloret de Mar.

La regidora de Promoció Econòmica, Lara Torres, apunta que hi ha dues línies de formació, una basada en la formació en idiomes com l’anglès i el francès i diferents nivells de l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC); i l’altra centrada en una formació contínua en què s’ofereixen, per exemple, cursos de comptabilitat, manipulació d’aliments, community manager i control d’accessos, entre d’altres, a través de l’institut IDFO

L’objectiu d’aquesta oferta formativa és donar eines per a la recerca de feina i les millores de les habilitats en el món laboral. S’adrecen tant a persones que estan en actiu com a persones aturades. Segons la regidora, són cursos que sempre compten amb molta demanda.

Les inscripcions s’obren el 30 de gener. Per saber tots els detalls d’aquests cursos, es pot consultar el web de l’Ajuntament, els tríptics informatius que s’han editat en format paper o bé la pàgina d’IDFO.

spot_img

El + Vist