13.5 C
Lloret de Mar

Ja es pot visitar l’exposició de MontPhoto, amb imatges de natura espectaculars

Aquest matí s'ha donat el tret de sortida al festival internacional, que presenta un cap de setmana farcit d'activitats.

L'exposició MontPhoto 2022, a la Casa de la Cultura
L'exposició MontPhoto 2022, a la Casa de la Cultura

Darreres Notícies

Les millors fotografies de la 26a edició de MontPhoto ja es poden veure a la Casa de la Cultura. Aquest matí, s’ha inaugurat la mostra amb la presència de bona part dels ponents d’aquest any.

A l’exposició, hi destaca la mostra del projecte que va guanyar la beca del 2021. La fotògrafa argentina Adriana Claudia Sans ha presentat el seu treball molt emocionada i ha explicat que durant l’últim any ha pogut documentar la minva en la població reproductiva del cabussó tobiano (Podiceps Gallardoi), una au podicipediforme coneguda a la Patagònia com “Macá tobiano“.

adriana claudia sans
El “Macá tobiano” (Adriana Claudia Sans)

A la presentació d’aquest matí, també hi havia l’autor de la fotografia que ha estat escollida com a imatge d’aquesta edició del concurs, el fotògraf Sergio Marijuán, que s’ha mostrat molt orgullós de l’elecció de l’organització.

m fest
El cartell d’aquest any, amb la imatge de Sergio Marijuán

L’exposició es podrà visitar fins al 5 de novembre, a la Casa de la Cultura. Pel que fa al festival, les ponències començaran avui divendres, a les sis de la tarda, al Teatre. Les conferències són obertes a tothom i es pot consultar tota la informació aquí.

spot_img

El + Vist