21.6 C
Lloret de Mar

Ja està disponible l’oferta de cursos esportius municipals per a la temporada 2019-2020

Les inscripcions s'obriran el 2 de setembre per als que tinguin el carnet de jubilat, el 9 per als que no el tinguin i el 16 per als menors d'edat.

Cartell del programa
Cartell del programa

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha donat a conèixer tota l’oferta de cursos esportius municipals per la temporada 2019-2020, adreçada sobretot a majors de 60 anys i a menors d’edat. La principal novetat d’aquest any és que totes les inscripcions es faran de manera presencial a la piscina municipal. Ho ha explicat la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

El termini per apuntar-se als diferents cursos començarà el 2 de setembre, per a persones d’edat sènior que tinguin el carnet de jubilat. A partir del dia 9, es podran inscriure els que no tinguin carnet de jubilat i, finalment, a partir del 16 s’obriran les places per als més petits. La data límit serà el dia 26 de setembre per a tothom. Per poder inscriure’s cal estar empadronat a Lloret.

Per als menors s’ofereixen diferents cursos de natació, mentre que per a la gent gran hi ha natació, gimnàstica de manteniment, ioga i marxa nòrdica. A més, per a majors de 14 anys es manté el programa corre-camina a les pistes d’atletisme i, per als adults, el manteniment als parcs de salut. A més, també hi ha disponibles les activitats dirigides de la piscina. L’any passat es van fer 747 inscripcions als cursos esportius municipals.

En el fulletó informatiu també es pot trobar el llistat de tots els clubs, associacions i entitats de la vila, amb la seva oferta esportiva per la nova temporada.

La regidora ha recordat la importància que té practicar esport per tenir una vida saludable i ha fet una valoració molt positiva de l’acollida que han tingut les noves pistes municipals de tennis i pàdel en les primeres setmanes de funcionament. Les persones interessades en utilitzar les pistes de tennis i pàdel han d’adreçar-se a la piscina.

spot_img

El + Vist