23.5 C
Lloret de Mar
Xerrada sobre pressupostos participats

Ja es poden presentar les propostes per als Pressupostos Participats d’aquest any

Les propostes que es presentin han de mostrar la idea global del que es vol i els serveis tècnics seran els que, si s'escau, elaboraran el projecte.

Xerrada sobre pressupostos participats

Darreres Notícies

Ja s’ha obert el període per a la recollida de propostes als Pressupostos Participats, amb l’objectiu que els veïns facin arribar les seves idees de millora per al conjunt del municipi. Les propostes s’han de presentar en línia al portal web de l’Ajuntament.

La novetat d’aquesta tercera edició és que s’escolliran un o dos grans projectes de municipi i no un per a cada zona o barri. Les propostes que es presentin han de mostrar la idea global del que es vol i els serveis tècnics seran els que, si s’escau, elaboraran el projecte.

El termini per presentar propostes es tanca el 18 de març i el proper pas serà que els serveis tècnics n’avaluïn la viabilitat.

Les propostes acceptades seran debatudes i, finalment, al mes de juny votades pels mateixos lloretencs. Una o més d’una seran les que finalment es facin realitat. El pressupost és de mig milió d’euros. Els tercers Pressupostos Participats han començat a caminar aquest cap de setmana, amb una xerrada informativa on van assistir una 40a de veïns.

spot_img

El + Vist