7 C
Lloret de Mar

Jaume Dulsat: “Molt bona Festa Major a totes i tots els lloretencs”

L'alcalde convida tots els veïns a gaudir de la Festa Major, que arriba sense restriccions després de dos anys de pandèmia.

L'alcalde, a la presentació de la Festa Major (Ajuntament de Lloret de Mar)
L'alcalde, a la presentació de la Festa Major (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha enviat un missatge a la població a través de Nova Ràdio Lloret per desitjar bona Festa Major de Sant Romà.

“Molt bona Festa Major de Sant Romà a totes i tots els lloretencs, que gaudim d’una Festa Major sense restriccions, que gaudim de les activitats associatives, culturals, lúdiques, esportives, musicals… i que ho fem sense cap restricció”

Jaume Dulsat

El programa de Festa Major ve carregat d’activitats per aquest cap de setmana. Avui mateix, vigília de Sant Romà, hi haurà un monòleg de Bruno Oro al Teatre, titulat ¿Sí o no?, i concert i ball de Festa Major amb l’Orquestra Selvatana.

De cara a demà divendres, Diada de Sant Romà, tenim torneig d’escacs, jocs infantils i inflables, una visita teatralitzada al Museu del Mar i la Nit Jove de Barraques amb Xavier Fornaguera, Vienna i Doctor Prats.

Dissabte, hi haurà una visita guiada al cementiri, la Trastukada amb Joventut Sa Romana, una concentració de vehicles 600, un concert de la coral Cor Arsnovalloret i altre cop barraques, amb Jana Torras i Marta Vendrell, Dani Muses Band, Els Catarres i Tapeo Sound System.

Diumenge, se celebraran els Corriols de l’Àvia de la Penya Ciclista de Lloret, la trobada gegantera, barraquetes per als més petits amb la companyia Més Tumàcat, una mostra de percussió i taller de creació de timbals per a infants amb la colla Kalatrons, una ballada de country, un concert de la Coral Tot Cor i el grup d’havaneres Es Vano, i la projecció del Cineclub Adler dins de l’anomenat El meu primer festival de cinema.  

Els detalls de tot plegat es poden consultar al programa d’actes, a través del web municipal.

spot_img

El + Vist