23.6 C
Lloret de Mar

Jaume Joseantonio torna a entrenar el Lloret Esportiu Futbol Sala

El tècnic substitueix Antonio Lorente, que per motius personals ha deixat d’estar al capdavant del conjunt sènior de l’entitat.

El nou entrenador del Lloret Esportiu.
El nou entrenador del Lloret Esportiu.

Darreres Notícies

Jaume Joseantonio és el nou entrenador del primer equip del Lloret Esportiu Futbol Sala. El tècnic torna a les banquetes per substituir Antonio Lorente, que per motius personals ha deixat d’estar al capdavant del conjunt sènior de l’entitat.

Jaume Joseantonio és també membre de la junta directiva del Lloret Esportiu. Ara, l’entrenador afronta la seva segona etapa en la primer plantilla del club, després de dos anys sense dirigir cap equip.

Un moment del partit d'aquesta jornada (Lloret Esportiu Futbol Sala)
Partit del passat mes de desembre.

Afirma que “el club ha buscat l’opció a dins de casa i el destí ha volgut que torni a les banquetes després de gairebé dos anys sense entrenar cap equip”.

L’equip, que es troba molt a prop de la zona de descens, necessita refer-se dels mals resultats i trobar el camí de la victòria. Aquest serà el principal objectiu de Jaume Joseantonio: assolir la permanència. El nou entrenador espera que hi hagi un “canvi de mentalitat” i que es puguin incorporar nous jugadors.  

Ara mateix, el Lloret Esportiu Futbol Sala és dotzè a la classificació, amb només 4 punts. L’equip ja està amb la vista posada en el pròxim diumenge, en què jugaran a casa davant del Blanesport.

spot_img

El + Vist