19.4 C
Lloret de Mar
Javier Altamirano al pòdium (Club Esportiu Nova Unió)

Javier Altamirano, campió d’Espanya de Judo en veterans de menys de 100 quilos

El judoka del Club Esportiu Nova Unió ha fet un molt bon paper al campionat de Salamanca i ja es prepara per al Mundial, a finals d'octubre.

Javier Altamirano al pòdium (Club Esportiu Nova Unió)

Darreres Notícies

Javier Altamirano, del Club Esportiu Nova Unió, ha quedat campió d’Espanya de veterans. Ha estat aquest cap de setmana a Salamanca, en un campionat que ha aplegat uns 300 judokes de diferents categories.

El lloretenc ha aconseguit la fita en la categoria de veterans de menys de 100 quilos. Ell mateix explica que tots els combats li van sortir molt bé i està molt content del resultat.

“Tot va sortir perfecte, els combats molt bé, estic molt content i satisfet pels entrenaments que estic fent aquests dies”

Javier Altamirano
Javier Altamirano amb el trofeu de campió (Club Esportiu Nova Unió)
Javier Altamirano amb el trofeu de campió (Club Esportiu Nova Unió)

Altamirano ha estat campió de Catalunya diverses vegades; a més, el 2019 va ser subcampió d’Espanya i va disputar el Mundial a Marràqueix. Considera que la seva perseverança és la clau dels bons resultats.

“Sobretot la perseverança, entrenar amb tranquil·litat, insistir i saber que no sempre es guanya però que cal seguir endavant”

Javier Altamirano

Després del campionat d’Espanya, el judoka es prepara per al Mundial de veterans, que se celebrarà a Lisboa a finals d’octubre.

spot_img

El + Vist