11.4 C
Lloret de Mar
Joan Bernat, a Nova Ràdio Lloret

Joan Bernat deixa el seu càrrec en el Consell Comarcal de la Selva

Joan Bernat, a Nova Ràdio Lloret

Darreres Notícies

El regidor de Lloret, Joan Bernat (PSC), ha deixat el seu càrrec com a conseller comarcal. Bernat explica que ha estat casualitat que la seva marxa coincideixi amb el pacte que el PSC ha fet amb CiU per entrar a formar part del govern, ja que assegura que la decisió la va fer pública al març.

Tot i així, Joan Bernat s’ha compromès a acabar el mandat com a portaveu del PSC a Lloret, ja que creu que té la responsabilitat de fer-ho, perquè els veïns li van donar la seva confiança fa tres anys i mig.

Bernat assegura que la seva ideologia no ha canviat gens en els últims anys, sinó que és el PSC qui ha canviat. La mostra és, segons ell, que hi ha molts altres regidors que estan incòmodes sota les sigles socialistes.

El regidor ja va anunciar fa mesos que a les eleccions del 2015 no es presentaria com a cap de llista del PSC, però no descarta formar part d’un altre equip. Tot i així, el lloretenc recorda que hi ha moltes maneres de fer política sense la necessitat de formar part d’un grup polític; per exemple, en una associació de veïns o des de l’àmbit privat.

spot_img

El + Vist