21.6 C
Lloret de Mar
Joan Domènech (El Punt Avui)

Joan Domènech rebrà el Premi Recercat 2023, aquest dissabte

L'historiador lloretec es mostra orgullós del reconeixement, que "procedeix de la gent de l'àmbit de la història i la recerca".

Joan Domènech (El Punt Avui)

Darreres Notícies

L’historiador lloretenc Joan Domènech rebrà el Premi Recercat 2023. L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) li entregarà aquest dissabte, en el marc de la 19a edició de les jornades de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana, que se celebren a Lloret de Mar fins aquest diumenge.

L’objectiu dels premis és posar en valor i projectar la ingent activitat i la repercussió del treball continuat i arrelat territorialment dels centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal i també distingir a persones que han tingut o tenen un paper rellevant dins el col·lectiu dels centres d’estudis pel seu compromís amb la recerca i l’activitat cultural. Joan Domènech està molt orgullós del reconeixement.

“És un premi que procedeix de la gent del meu àmbit i el fet que s’hagin recordat de mi m’omple de goig i d’exigències perquè els anys que em quedin encara pugui fer alguna cosa profitosa”

Joan Domènech

La coordinadora de l’IRMU, Carme Jiménez, assenyala que la candidatura de Joan Domènech ha tingut un ampli suport.

“La candidatura d’en Joan Domènech estava avalada per més de 80 entitats, persones, ajuntaments, és a dir, era una candidatura amb molt de suport”

Carme Jiménez

Pel que fa a la categoria d’entitat, el Premi Recercat 2023 recau en el Centre d’Estudis Ignasi Iglésias (CEII), una associació sense ànims de lucre que té com a objectius la investigació i la divulgació del passat de l’antic poble de Sant Andreu de Palomar.

Els guardons s’entregaran aquest dissabte al migdia, a dos quarts de dues, en un acte al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist