13.9 C
Lloret de Mar
Joan Rosinach (Non Profit)

Joan Rosinach parlarà dels reptes de les entitats en l’era post-covid

Això és el que plantejarà aquesta tarda Joan Rosinach, en la primera conferència que organitza el departament de Cultura dins d'un cicle destinat a les entitats locals.

Joan Rosinach (Non Profit)

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Avui comença el cicle de xerrades que organitza l’Ajuntament per a les entitats locals sobre oportunitats i reptes després de la Covid-19. Són tres conferències adreçades a entitats i associacions culturals, amb l’objectiu d’ajudar-los a obrir nous horitzons.

El primer ponent convidat és Joan Rosinach, periodista i consultor del departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés. La idea és que plantegi quins són els reptes de les entitats en l’era post-covid.

“Alguns dels temes que es tractaran ja es preveien abans de la Covid-19, però probablement s’han hagut o s’hauran d’accelerar”

Joan Rosinach

La xerrada començarà a les set de la tarda i es podrà seguir de manera virtual, clicant aquí.

“Parlarem de temes com la transformació digital, la captació de fons, tipus de finançament col·lectius, com poder organitzar les dades, com definitiu els objectius o temes de relleu generacional”

Joan Rosinach

La següent xerrada s’ha programat per al 5 de maig, amb Genís Roca, president de la Fundació.cat i considerat un dels 25 espanyols més influents a Internet. En aquesta ocasió, es plantejaran els mites i les oportunitats que aporta la transformació digital al sector cultural.

El cicle el tancarà, el 12 de maig, Alba Colombo, professora d’Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC i investigadora principal del projecte de recerca europeu FestSpace sobre esdeveniments i espai públic. Colombo parlarà sobre com han de ser a partir d’ara els models de festivals i festivitats culturals en l’era post-covid-19.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.