9.4 C
Lloret de Mar

Joan Rosinach parlarà dels reptes de les entitats en l’era post-covid

Això és el que plantejarà aquesta tarda Joan Rosinach, en la primera conferència que organitza el departament de Cultura dins d'un cicle destinat a les entitats locals.

Joan Rosinach (Non Profit)
Joan Rosinach (Non Profit)

Darreres Notícies

Avui comença el cicle de xerrades que organitza l’Ajuntament per a les entitats locals sobre oportunitats i reptes després de la Covid-19. Són tres conferències adreçades a entitats i associacions culturals, amb l’objectiu d’ajudar-los a obrir nous horitzons.

El primer ponent convidat és Joan Rosinach, periodista i consultor del departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés. La idea és que plantegi quins són els reptes de les entitats en l’era post-covid.

“Alguns dels temes que es tractaran ja es preveien abans de la Covid-19, però probablement s’han hagut o s’hauran d’accelerar”

Joan Rosinach

La xerrada començarà a les set de la tarda i es podrà seguir de manera virtual, clicant aquí.

“Parlarem de temes com la transformació digital, la captació de fons, tipus de finançament col·lectius, com poder organitzar les dades, com definitiu els objectius o temes de relleu generacional”

Joan Rosinach

La següent xerrada s’ha programat per al 5 de maig, amb Genís Roca, president de la Fundació.cat i considerat un dels 25 espanyols més influents a Internet. En aquesta ocasió, es plantejaran els mites i les oportunitats que aporta la transformació digital al sector cultural.

El cicle el tancarà, el 12 de maig, Alba Colombo, professora d’Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC i investigadora principal del projecte de recerca europeu FestSpace sobre esdeveniments i espai públic. Colombo parlarà sobre com han de ser a partir d’ara els models de festivals i festivitats culturals en l’era post-covid-19.

spot_img

El + Vist