12.4 C
Lloret de Mar
Jonathan Romeo al Campionat del Món de Londres 2017

Jonathan Romeo deixa l’atletisme professional als 25 anys per factors emocionals

Creu que l'atletisme és un esport "cruel" quan un corredor deixa de tenir una bona dinàmica de resultats i assegura que va arribar a sentir-se sol.

Jonathan Romeo al Campionat del Món de Londres 2017

Darreres Notícies

Fa sis mesos que Jonathan Romeo va deixar l’atletisme professional i assegura que aquest decisió l’ha ajudat a recuperar el bon estat d’ànim. Tot i que va ser difícil, la valora de manera positiva. El lloretenc ara es dedica a ajudar a entrenar als seus excompanys, com per exemple Àngel Mullera o Miki Hernández, i estudia una carrera universitària per ser mestre d’educació física.

Jonathan Romeo, de 25 anys, explica que va decidir deixar l’esport professional per factors emocionals que el van afectar molt durant la temporada passada i que li impedien gaudir de l’atletisme.

Jonathan Romeo a la Cursa de Nadal del 2018 (Ajuntament de Lloret de Mar)

Romeo va passar moments molt durs. Especialment, destaca que l’atletisme és un esport “cruel” en el moment en què un corredor deixa de tenir una bona dinàmica de resultats. En aquest sentit, assegura que va arribar a sentir-se sol.

Jonathan Romeo assegura sentir-se feliç (Instagram)

Ara mateix, no es planteja tornar a competir i assegura trobar-se feliç i motivat amb els seus nous reptes. Tot i això, no es tanca de manera definitiva les portes a un possible retorn. Assenyala que només ho faria si tornés a sentir motivació per l’atletisme.

Jonathan Romeo ha competit en la major part de la seva carrera amb els colors del Club Atletisme Lloret La Selva, tot i que també va passar una etapa al Barça.

Va començar a interessar-se per l’atletisme quan era petit, a l’escola. A poc a poc va anar entrenant i guanyant les primeres curses de cros. Després, va passar a entrenar amb Isidre Jiménez, qui l’ha acompanyat durant la seva etapa professional.

Entre els títols més destacats hi ha els vuit campionats d’Espanya que va aconseguir en edat escolar i la tercera posició en els estatals absoluts, en la prova dels 3.000 metres obstacles, que va donar-li el bitllet per al Mundial de Londres, l’any 2017.

spot_img

El + Vist