18.8 C
Lloret de Mar
Jonathan Romeo, avui als estudis de l'emissora

Jonathan Romeo: ‘mai no he corregut de nit, serà emocionant participar a la Lloret Night Trail’

L'atleta forma part dels més de 250 inscrits que hi ha a dos dies de la cursa de muntanya nocturna.

Jonathan Romeo, avui als estudis de l'emissora

Darreres Notícies

L’atleta Jonathan Romeo participarà a la Night Trail d’aquest dissabte, 13 d’agost. Després de quedar quart d’Espanya als 3.000 metres obstacles, el lloretenc afronta un altre repte en plenes vacances: fer aquesta prova de muntanya nocturna. La novetat és córrer a la nit, cosa que “no he fet mai” i que, assegura, serà “emocionant”.

Jonathan Romeo farà el recorregut curt, de 7 quilòmetres. Explica que la finalitat, per a ell, és “gaudir” de la Night Trail i que no es marca cap fita, però que “si quedo entre els primers, millor”.

Com hem dit, l’atleta lloretenc està de vacances, cosa que li permet aturar-se del tot durant dues setmanes. Romeo diu que “ho necessita”.

A partir del 20 d’agost, Jonathan Romeo torna als entrenaments. I al setembre el veurem a les pistes d’atletisme, amb altres atletes com Àngel Mullera. La finalitat és posar-se a punt per a la temporada cros, que es duu a terme al llarg de l’hivern.

De moment, però, el veurem córrer a la Lloret Night Trail d’aquest dissabte. A dos dies de la cursa de muntanya nocturna, hi ha més de 250 inscrits. La prova presenta dos circuits: de 7 i 16 km.

El recorregut s’iniciarà a les 21:30 hores a davant l’oficina de Turisme de l’avinguda de les Alegries i recorrerà la zona boscosa per finalitzar a la platja gran de Lloret.

Des de l’Ajuntament, que organitza la Night Trail amb l’empresa Wefeel Events, hi ha molts motius per apuntar-se a aquest esdeveniment que es fa per primer cop a Lloret. Per exemple, que es realitza en plena Costa Brava, a la nit, que l’arribada a la platja serà màgica, amb focs sobre la sorra, que hi haurà una “butifarrada” al final i perquè tots els participants rebran una bossa molt completa.

Durant tot el dia de dissabte hi haurà la Fira del Corredor a la plaça de la Vila. Les inscripcions es poden formalitzar al web municipal.

spot_img

El + Vist