9.2 C
Lloret de Mar
Jonathan Romeo, després de la cursa

Jonathan Romeo no competirà aquest estiu als 3.000 metres obstacles

L'atleta de Lloret de Mar vol especialitzar-se en les curses de muntanya; aquest dissabte mateix va guanyar la Lloret Night Trail.

Jonathan Romeo, després de la cursa

Darreres Notícies

Jonathan Romeo ha guanyat la quarta Lloret Night Trail. La cursa es va disputar dissabte i el lloretenc va ser el més ràpid en la modalitat de 16 quilòmetres, amb un temps d’1 hora i 5 minuts. Romeo, que va travessar la meta a molta distància del segon, va explicar que es vol especialitzar en les curses de muntanya. De fet, l’atleta ha decidit, aquesta temporada, no competir en la seva especialitat: els 3.000 metres obstacles.

En noies, la més ràpida va ser la islandesa Hildur Adalsteinsdottir, que va participar a la cursa de casualitat, ja que va saber que es feia mentre passava uns dies de vacances a la vila. De fet una de les peculiaritats de la cursa és que hi ha molts participants estrangers, que coneixen la cursa un cop són aquí de vacances. Sobretot hi havia italians, francesos i alemanys.

En la distància de 7 quilòmetres, el més ràpid també va ser un lloretenc: Àngel Mullera, que té previst debutar el 20 de juliol a Bèlgica, en un míting internacional, i assegura que les sensacions són molt bones.

Àngel Mullera, al podi (Wefeel Events)

La Lloret Night Trail segueix augmentant en participants, amb més de 700 persones inscrites.

Un tram del recorregut que passa per muntanya (Wefeel Events)

L’empresa organitzadora, Weefel Events, en fa una valoració molt positiva. El director, Ramon Navarro, detalla que als participants els agrada molt el recorregut d’aquesta cursa.

La sortida es va fer conjunta des de l’Oficina de Turisme de les Alegries i, després de fer un tram separats, els corredors van acabar tots a la platja de Lloret, recorrent els últims metres per la sorra i amb una espectacular arribada davant de l’Ajuntament.

L’arribada és a la platja de Lloret (Wefeel Events)
spot_img

El + Vist