8.1 C
Lloret de Mar

Jonathan Romeo participa a la Cursa dels Nassos, amb l’objectiu de millorar la seva marca

Un dels organitzadors és José Luís Blanco, de La Sansi.

Jonathan Romeo
Jonathan Romeo

Darreres Notícies

Jonathan Romeo tancarà l’any 2018 participant en la Cursa dels Nassos amb l’objectiu de millorar la marca de la passada edició. La mítica prova se celebra aquesta tarda a Barcelona.

servicios profesionales jimenez

L’esdeveniment esportiu, que tindrà més d’11.000 participants, comptarà amb corredors de més de 50 països. Es tracta d’una prova que s’inclou en el calendari de la Federació Catalana d’Atletisme i que està homologada per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. Per tant, les marques serviran per fer mínimes o rànquing.

El lloretenc Jonathan Romeo explica que afronta la cita en un “bon moment“, pel que fa a l’estat físic. A més, creu que podrà millorar la marca de l’any passat, que va ser de 29 minuts i 50 segons amb un novè lloc. És una fita que serviria, segons ell, per acabar el 2018 amb bones sensacions. Afirma que “podem estar entre els 30 primers i les expectatives són altes per acabar bé l’any”.

La cursa, de 10 quilòmetres, començarà i acabarà al mateix punt: al carrer Selva de Mar. Els participants comptaran amb dos punts d’avituallament: el primer se situarà prop del quilòmetre 6, a tocar dels Jardins de la Ciutadella, i el segon estarà a la línia de meta.

A banda de Romeo, un altre dels lloretencs implicats en aquest esdeveniment és el president de La Sansi, José Luis Blanco. El lloretenc, en aquesta ocasió, no correrà perquè és un dels responsables de l’organització. En aquest sentit, explica que han preparat unes quantes novetats com “un zeppelin que captarà imatges, 20 massatgistes, es podran fer aportacions a la Fundació Cors Units i hi haurà 29 llebres per fer marca personal”.

La Cursa dels Nassos de Barcelona, amb Jonathan Romeo entre els corredors i José Luis Blanco a l’organització, se celebra aquesta tarda. La sortida serà a les 17:30 hores, des del carrer Selva de Mar.

spot_img

El + Vist