2.3 C
Lloret de Mar

Jordi Estivill presentarà el llibre ‘Europa a les fosques’ al Club Marina Casinet

L'acte serà avui divendres a les 20 hores a la seu de l'entitat.

Jordi Estivill
Jordi Estivill

Darreres Notícies

Aquest vespre, a partir de les vuit, hi ha una nova xerrada del Club Marina Casinet. L’acte servirà per presentar el llibre Europa a les fosques.

servicios profesionales jimenez

L’autor és Jordi Estivill i Pascual, soci de l’entitat, que ha treballat deu anys en la creació de l’obra. No és la primera vegada que visitarà Lloret, ja que ha estiuejat anys enrere a la vila i, a més, és fill d’un dels dirigents fundadors del Club Marina Casinet. El president de l’entitat, Joan Domènech, explica que el llibre exposa aspectes de la política europea.

Segons Icaria Editorial, Jordi Estivill és sociòleg i economista. Professor de política social jubilat de la Universitat de Barcelona, va dirigir el Gabinet d’Estudis Socials, cooperativa especialitzada en la recerca, formació i avaluació sobre el treball, economia social i la pobresa. Ha treballat en diversos programes socials de la Unió Europea. Ha dirigit un programa internacional sobre l’exclusió social de l’Organització Internacional del Treball. Ha creat varies xarxes catalanes i europees d’economia social i solidària. Des de l’any 2000, fa classes a la Universitat de Lisboa i és actualment membre actiu de la Xarxa de l’Economia Solidària de Catalunya.

La sessió, amb Jordi Estivill, és avui divendres al vespre, a partir de les vuit, al Club Marina Casinet.

spot_img

El + Vist