18 C
Lloret de Mar

Jordi Palacín: “el més important del Club Bàsquet Lloret és la base”

Un dels aspectes més destacats de l'entitat és el gran nombre d’esportistes femenines en totes les etapes.

La gala de presentació de tots els equips del Club de Bàsquet Lloret.
La gala de presentació de tots els equips del Club de Bàsquet Lloret.

Darreres Notícies

El Bàsquet Lloret ha celebrat aquest cap de setmana la Gala de Presentació de totes les seves categories en el pavelló del Molí. En total, l’entitat compta aquesta temporada amb vint equips, en totes les etapes formatives i de competició, des de preminis fins a sèniors, tant masculins com femenins.

servicios profesionales jimenez

A banda d’aquests equips, l’entitat també organitza les activitats extraescolars de bàsquet que es duen a terme a les escoles de Lloret de Mar. En total, el Bàsquet Lloret compta amb més de 300 participants. El president de l’entitat, Jordi Palacín assegura que “el club està pujant molt, tenim vint equips, des de preminis fins als equips sèniors”.

Un dels aspectes més destacats del club és el gran nombre d’esportistes femenines i és que el Bàsquet Lloret compta amb equips femenins també en totes les etapes. El president assenyala que “la meitat del nostre club és femení i volem mantenir el mateix nivell que el masculí, ens agradaria que el sènior femení pugés a Copa”.

El Bàsquet Lloret treballa amb una filosofia clara: “els equips sènior és la culminació, però el més important és la base, fomentem la base”.

A banda de la base, el sènior masculí ha debutat aquesta temporada en la categoria Copa Catalunya, la divisió més elevada en la què ha competit al llarg de la seva història.

spot_img

El + Vist