28.5 C
Lloret de Mar
Jordi Pina (Vilaweb)

Jordi Pina, un dels advocats penalistes del procés, farà una xerrada al Casinet, aquest divendres

La conferència, oberta a tothom, es farà demà divendres, a les 20 hores, a la seu de l'entitat.

Jordi Pina (Vilaweb)

Darreres Notícies

El reconegut advocat Jordi Pina, un dels advocats penalistes del procés, oferirà una xerrada a Lloret de Mar aquest divendres al vespre. Qui l’ha convidat és el Club Marina Casinet.

Quan van empresonar els líders independentistes i Jordi Pina es va encarregar la defensa d’alguns d’ells, l’advocat va començar a fer xerrades per, d’alguna manera, fer-los una mica de portaveu. Ara que ja han sortit de la presó, fa moltes menys conferències, perquè considera que el protagonisme el tenen ells.

Jordi Pina, durant el judici (EFE)
Jordi Pina, durant el judici (EFE)

De totes maneres, reconeix que és un plaer poder compartir el que ha viscut els últims anys defensant el que considera una injustícia. Això sí, mai no porta cap guió preparat, sinó que li agrada compartir fins a l’última actualitat amb el públic.

“Dins de la desgràcia d’assumir la defensa de membres del govern del meu país per una cosa injusta, almenys poder compartir amb la gent les vivències que he tingut de prop amb els líders socials de Catalunya”

Jordi Pina

Jordi Pina reconeix que els ànims de moltes persones independentistes s’han desinflat els últims mesos, però ell sempre encoratja a la població a no defallir i seguir al peu del canó.

“Jo sempre intento encoratjar la gent que no defalleixi, perquè per molt que un pensi que els polítics ens estan fallant, al final, si algun dia volem la república, no la faran els polítics, sinó que l’ha de fer el poble”

Jordi Pina

A Jordi Pina li fa una especial il·lusió poder oferir una xerrada al Club Marina Casinet. Tant ell com la seva dona estiuegen a Lloret des de sempre i, a més, l’avi d’ella es passava moltes hores al Casinet.

La xerrada de Jordi Pina al Club Marina Casinet serà demà divendres, a les vuit del vespre. L’entrada, com sempre, és oberta a tothom.

spot_img

El + Vist