21.6 C
Lloret de Mar

Jordi Sierra i Fabra participarà, aquest dissabte, al festival Lloret Negre

El festival començarà a les deu del matí i la tertúlia literària de Sierra i Fabra serà a les dotze. Tot seguit, s'entregarà el premi al millor relat de literatura negra.

Jordi Sierra i Fabra (Santillana)
Jordi Sierra i Fabra (Santillana)

Darreres Notícies

Lloret Negre torna aquest dissabte amb un munt d’activitats al llarg de tot el dia. Al matí, el festival s’ubicarà a la Biblioteca municipal i el convidat més destacat serà el reconegut escriptor Jordi Sierra i Fabra.

Angelique Pfitzner, organitzadora del festival, està molt contenta de poder comptar amb la presència d’un escriptor tan rellevant com Sierra i Fabra, que compta amb un miler de publicacions entre literatura i música. A més, és un dels autors més traduïts.

“Els seus llibres estan traduïts a més de 20 idiomes, és una persona inconfusible, que ha dedicat tota la seva vida a la cultura”

Angelique Pfitzner

El popular escriptor oferirà una tertúlia literària acompanyat pel periodista Raúl Montilla, de La Vanguardia. Serà a les dotze del migdia.

Una imatge del festival, el juliol passat
Una imatge del festival, el juliol passat

Abans, la jornada haurà començat a les deu del matí amb una tertúlia literària que oferiran els membres del jurat, que són José Vaccaro, José Luís Caballero, Rubén García Cebollero, José María García Sánchez, Pere Cardona i Ramon Valls.

“Faran una tertúlia molt didàctica, per veure com es crea una novel·la, com es crea un relat, per conèixer més la tècnica i tot el procés”

Angelique Pfitzner

A les dues de la tarda es farà l’entrega del premi al millor relat de literatura negra, gràcies a la col·laboració de la Joieria Grau.

De cara a la tarda, es farà un recorregut social i econòmic per Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist