10.1 C
Lloret de Mar

Jordi Xuclà critica la poca inversió de l’Estat a Lloret i la resta de Girona

El candidat de Democràcia i Llibertat per Girona a les eleccions del 20-D ha estat a Lloret aquest dimecres.

Xuclà, al centre, amb els empresaris i autoritats de Lloret
Xuclà, al centre, amb els empresaris i autoritats de Lloret

Darreres Notícies

Jordi Xuclà, candidat per Girona de Democràcia i Llibertat a les eleccions generals del 20 de desembre, ha estat a Lloret aquest dimecres. La seva intenció ha assegurat que és visitar els 222 municipis gironins abans dels comicis, per poder conèixer de primera mà les necessitats del territori.

A Lloret, recorda que fa 42 anys que l’Estat no fa una gran inversió: va ser la construcció del túnel de Montoriol l’any ’73. És una de les dades que ha destacat Xuclà, així com la poca voluntat del Govern central de millorar les carreteres a la província de l’Estat on hi ha menys quilòmetres d’autovia. En aquest sentit, el candidat de Democràcia i Llibertat aposta per millorar les connexions de la zona.

Però a banda dels temes més propers, Jordi Xuclà no passa per alt que les eleccions del desembre seran especials pel context polític que viu Catalunya, segons ell amb una clara voluntat independentista.

Segons Xuclà, el model de país que hauria de seguir Catalunya, tenint en compte el nombre d’habitants i la seva potència econòmica, és el de Dinamarca o Àustria. Per tirar endavant el seu projecte, CDC ha decidit crear un nou partit, anomenat, com hem dit, Democràcia i Llibertat.

En la seva visita a Lloret, Jordi Xuclà es va reunir amb una cinquantena d’empresaris turístics, tant de la vila com d’arreu de la comarca.

spot_img

El + Vist