22.4 C
Lloret de Mar
Busseig inclusiu (ACBEA)

Jornada de busseig inclusiu, aquest diumenge, a la Piscina de Lloret

L'objectiu és que persones amb diversitat funcional puguin practicar el busseig d’una manera controlada i amb el seguiments de tècnics especialitzats.

Busseig inclusiu (ACBEA)

Darreres Notícies

Aquest diumenge, es durà a terme una jornada de Busseig inclusiu a la Piscina de Lloret. La iniciativa s’adreça a persones amb diversitat funcional, amb l’objectiu que puguin practicar el busseig d’una manera controlada i amb el seguiments de tècnics especialitzats.

La jornada també servirà per a formar nous tècnics. Es faran diferents xerrades en què s’explicaran conceptes bàsics d’inclusió i el coneixement de les diferents diversitats i el material específic que cal utilitzar. A més, també es farà una simulació pràctica invident, entre altres.

Busseig inclusiu (ACBEA)
Busseig inclusiu (ACBEA)

Es tracta d’una iniciativa que s’ha dut a terme de manera conjunta entre ACBEA, l’Associació Catalana de Busseig Emocional i Adaptat, i FECDAS, la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques. Roger Mandri, president d’ACBEA, remarca la importància d’esdeveniments com aquest per donar l’oportunitat de provar el busseig en un entorn controlat a persones amb diversitat funcional.

“És un esdeveniment orientat a persones amb diversitat funcional perquè tinguin l’oportunitat de provar el busseig en un entorn controlat, al mateix temps també farem una formació de nous tècnics”

Roger Mandri

La jornada de busseig inclusiu es farà aquest diumenge a la Piscina de Lloret, a partir de les 10 del matí.

spot_img

El + Vist