26.4 C
Lloret de Mar
José León, en el dia del Patró de la Policia Local.

José León puja al podi del Campionat d’Espanya de bicicletes de muntanya

L'agent de la policia local de Lloret va guanyar la categoria Màster 40B i va aconseguir el sisè lloc de la classificació general.

José León, en el dia del Patró de la Policia Local.

Darreres Notícies

José León, agent de la Policia Local de Lloret, puja al podi del Campionat d’Espanya (MTB) de bicicletes de muntanya. Va guanyar la categoria Màster 40B i va aconseguir el sisè lloc de la classificació general.

La competició, que celebrava la seva 23a edició, es va celebrar dies enrere a Barbastro, amb la participació de 216 agents de policia. El recorregut constava d’un total de 16,4 quilòmetres, amb un desnivell de 400 metres. En funció de cada categoria, s’havien de fer entre una o tres voltes.

José León -que s’entrena des dels 16 anys- valora en termes positius la seva fita al campionat. Explica que ho porta preparant tot l’estiu, amb l’objectiu de guanyar.

https://twitter.com/PLlloret/status/1443858575730921491?s=20

L’agent José León forma part de la unitat BTT de la Policia Local, que actua principalment al nucli antic i el front marítim. Entre les seves funcions hi ha la vigilància i el servei de proximitat en zones comercials, turístiques i de vianants, per fer complir les ordenances municipals.

Lloret de Mar, Llançà i Platja d’Aro són els únics municipis de les comarques gironines que disposen d’una unitat de BTT especialitzada en els seus serveis policials.

spot_img

El + Vist